Vertegenwoordiger Supermarkten voor Duvel Moortgat, regio Noordwest Holland

 • Duvel
 • Amsterdam, Netherlands

Vertegenwoordiger Supermarkten voor Duvel Moortgat, regio Noordwest Holland

Omschrijving

Duvel Moortgat

Dit is de kans om werk te maken van jouw passie voor speciaal bier! Jij gaat ervoor zorgen dat de consumenten in iedere supermarkt van Noordwest Holland geconfronteerd worden met de unieke en authentieke uitstraling van de bieren van Duvel Moortgat!

 

 

Jouw brouwproces

Als vertegenwoordiger supermarkten ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van alle supermarkten in jouw werkgebied. Daarnaast is het de bedoeling dat je op iedere winkelvloer het unieke karakter van de speciale bieren van Duvel Moortgat tentoonstelt.

 

Taken:

 • Bezoeken van supermarkten in het werkgebied van Noordwest Nederland;
 • Door middel van het verkopen van lokale en nationale promoties nieuwe consumenten trekken;
 • POS-materiaal inzetten bij actie presentaties zodat onze merkuitstraling optimaal is;
 • Met behulp van rads, displays, en theater acties zorgen voor optimale aanwezigheid en zichtbaarheid van onze producten in de winkel;
 • Zorgen voor goede verslaglegging middels onze moderne CRM-database met info over assortiment, schappositie, prijsstelling en promoties.

 

Ons Smaakprofiel

Duvel Moortgat is een familie van 9 craft brouwerijen van over de gehele wereld. We zijn een jong en modern familiebedrijf en anderzijds een bedrijf met veel historie. Ook onze producten zijn enerzijds modern maar dragen tegelijkertijd veel historie met zich mee. Naast bekende Belgische bieren zoals Duvel, Vedett en Chouffe behoren ook de bieren van brouwerij ’t IJ uit Amsterdam en een aantal Amerikaanse bieren tot ons portfolio.

Ons bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen, de schitterende merken die allen een eigen gezicht hebben, de grote zelfstandigheid voor de medewerkers. We zijn een succesvolle onderneming die erom bekend staat in alles naar kwaliteit te streven.

Vereisten

Jouw beloning
Wij bieden een informele werksfeer met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Wij bieden een marktconform basissalaris, aangevuld met bonussen en groeimogelijkheden in de toekomst. Het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. auto, bonusstructuur en regelmatig leuke activiteiten) is prima!

 

Jouw ingrediënten
Als Vertegenwoordiger Supermarkten draag je zelfstandig de verantwoordelijkheid over alle supermarkten in Noordwest Holland. Je bent dus het grootste deel van je tijd alleen op pad. Je creëert en onderhoudt je eigen netwerk op een energieke en enthousiaste manier die past bij het authentieke karakter van onze organisatie!

 

Overige ingrediënten:

 • Hbo-niveau, verkregen door opleiding (mag ook MBO);
 • Enkele jaren ervaring in sales, bij voorkeur FMCG;
 • Woonachting in Noordwest Holland, het liefst zo centraal mogelijk;
 • Gestructureerd en accuraat in het bijhouden van je afspraken en administratie.


Deel je passie met ons!  

Ben je enthousiast over deze functie en kun je niet wachten om te starten? Reageer dan nù met je motivatie en cv via het reactieformulier.


Als je nog vragen hebt kun je contact op nemen met onze iRecruiter Irma van der Made op telefoonnummer 06-2739 0051.

 

Sollicitatietip: ervaring leert dat deze vacature veel reacties oplevert. Onze strengste selectiecriteria zullen daarin regio en passie/motivatie zijn: doe er je voordeel mee!