Technisch Implementatie Consultant bij WorkFlowWise in Rijswijk

 • WorkFlowWise
 • Rijswijk, Nederland

Technisch Implementatie Consultant bij WorkFlowWise in Rijswijk

Omschrijving

Stel je voor: een onoverzichtelijke berg papier, die als sneeuw voor de zon verdwijnt door jouw slimme oplossing. Door jouw sterke analytische vaardigheden help je de bedrijfsprocessen te optimaliseren, waarmee jouw klanten efficiënter kunnen werken én groeien!

 

Jouw functie als Technisch Implementatie Consultant bij WorkFlowWise
Als Technisch Implementatie Consultant ben je verantwoordelijk voor het volledige implementatietraject van ons cloud-platform. Dit begint bij het identificeren van de bedrijfsprocessen van de klant en eindigt bij de succesvolle ingebruikname van de software.

Je bepaalt en inventariseert de verwachtingen van de klant, waarna je deze vertaalt naar de gewenste inrichting van de software. Vervolgens configureer je de software zoals vastgelegd in het analysedocument. Je richt de gewenste koppelingen tussen onze oplossingen en de systemen van de klant in. Als laatste verzorg je een training zodat het inzichtelijk en bruikbaar wordt voor de klant en ze zelf aan de slag kunnen!

 

Je collega Tarik zegt het volgende: “Werken bij WorkFlowWise betekent iedere dag in staat zijn om met de modernste – eigen ontwikkelde – tools processen te optimaliseren voor uiteenlopende kleine en grote bedrijven in diverse sectoren!”

 

Wij bieden jou

 • Een rol binnen ons succesvolle customer success team, bestaande uit consultants, support engineers en applicatieontwikkelaars;
 • Werken in een bedrijf met een informele, maar ambitieuze werksfeer;
 • Voldoende ruimte om jezelf, door middel van opleidingen en cursussen, verder te ontwikkelen;
 • Een salaris variërend van €3000 - €6000, afhankelijk van je kennis en ervaring (tot €4000 voor een medior consultant en vanaf €4000 voor een senior consultant);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, 26 vakantiedagen in een jaar en een onkostenvergoeding;
 • Vanaf een vast dienstverband ontvang je ook ieder jaar een 13e maand.

Vereisten

Jouw profiel

Jij vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken; in beide gevallen ben je sterk gecommitteerd aan je eigen taak. Je enthousiasme, leergierigheid en professionele houding zorgen ervoor dat je langdurige werkrelaties opbouwt, zowel intern als extern. Analytisch, punctueel, creatief en communicatief zijn de belangrijkste vaardigheden voor deze functie.

In ons team spelen authenticiteit en ondernemersgeest een belangrijke rol.

 

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit met de IT-sector en aanzienlijke kennis hierin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kunnen lezen van SQL en scripting talen. Er is bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te blijven leren, maar de basis moet al aanwezig zijn;
 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel om projecten succesvol af te kunnen ronden en klanten enthousiast te maken over de door jou geleverde resultaten.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands én Engels.

 

Over ons
Bouw elk type workflow met het WorkFlowWise low-code platform. Of gebruik gewoon een van de kant-en-klare apps. Wat er ook nodig is, het wordt snel en eenvoudig geïmplementeerd.

Ons team van 30 professionals werkt met klanten in Europa en in toenemende mate Noord-Amerika. Dankzij de platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort, waarbij inspraak in de inrichting van de functie een gegeven is. Het is van belang dat iedereen betrokken is bij de ontwikkeling van de organisatie.

Wij zijn een informele organisatie, waarin je verantwoordelijkheid nemen en ondernemerschap worden aangemoedigd.

 

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan via de sollicitatiebutton! Even geen cv bij de hand? Geen probleem, laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op! Als je nog vragen hebt, bel dan met onze iRecruiters Barbara Bechtold (06-38106466) of Frank Ingenbleek (06-43230578).