Technisch applicatiebeheerder bij NetMatch in Tilburg

 • NetMatch
 • Tilburg, Nederland

Technisch applicatiebeheerder bij NetMatch in Tilburg

Omschrijving

Wil jij ons helpen bij het implementeren van de nieuwste technologieën? Zorg jij voor stabiliteit op het snijvlak van systeembeheer en software development? Kom dan bij ons je bijdrage leveren met jouw eigen kennis, creativeit en nieuwsgierigheid!

Jouw functie als technisch applicatiebeheerder bij NetMatch
Je gaat NetMatch helpen bij het zetten van de volgende stap om onze applicaties te containerizen met behulp van Docker en Kubernetes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inrichting en stabiliteit van onze applicaties die gehost worden in ons eigen datacenter en on-premise bij onze klanten. Je ondersteunt development teams bij het deployen van grootschalige webapplicaties voor grote reisorganisaties. Je houdt ontwikkelingen bij, analyseert bepaalde problemen en levert en implementeert verbeterplannen. Daarnaast zorg je voor de communicatie met leveranciers, klanten en collega’s. Deze rol is een interessante carrierestap voor mensen die graag vooruit willen denken en de nieuwste ontwikkelingen willen toepassen.


Wij bieden

De Technisch Applicatiebeheerder is een relatief nieuwe rol binnen NetMatch en bevindt zich op het snijvlak van systeembeheer en software development. Je werkt samen met een collega-beheerder en zal daarnaast actief lid zijn in diverse projectteams. Op de middellange termijn willen wij een DevOps team opzetten dat uitgroeit tot een zelfstandig team binnen onze organisatie. 

We bieden je een uitdagende, in-house functie (standplaats Tilburg) in een gespecialiseerde, professionele omgeving. Je krijgt ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, waarbij een budget voor trainingen opleidingen beschikbaar is. Voor deze functie denken wij aan een salaris tussen € 3.000 en € 4.000 (bij een medior/senior profiel), 25 vakantiedagen (mogelijkheid tot bijkopen), een collectief pensioen, flexibele werktijden en korting op vakantietrips.


Wie zijn wij?

NetMatch is een softwarebedrijf dat Travel Technology Solutions levert aan klanten in Europa. Onze focus ligt op de reisindustrie. Klanten van NetMatch zijn grote reisorganisaties zoals Corendon, Zoover en TUI Cruises.

Werken bij NetMatch betekent werken in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving. Je komt te werken in een jong team met enthousiaste collega's en met een informele sfeer. Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tilburg en is gemakkelijke toegankelijk met het openbaar vervoer. Naast Tilburg hebben we ook een vestiging in Amsterdam en in Cluj-Napoca (Roemenië).

Vereisten

Wat vragen we van jou?
We zijn op zoek naar een Technisch applicatiebeheerder die het leuk vindt om zichzelf te specialiseren in onze nieuwe software en infrastructuur. Daarbij zijn de volgende functie-eisen van belang: 

 • HBO werk- en denkniveau, opleiding met ICT component;
 • Ervaring met monitoring en testing tools;
 • Ervaring met scripting;
 • Ervaring met troubleshooting van webservers en web-services;
 • Interesse in containerization met Kubernetes en/of Docker. 

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Je bent leergierig en pakt snel nieuwe zaken op;
 • Je hebt een proactieve houding en neemt initiatief; 
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je kunt goed samenwerken.


Wordt dit jouw nieuwe uitdaging? 

Als deze informatie je enthousiasme heeft gewekt, klik dan op de sollicitatiebutton en solliciteer! Als je nu even geen cv bij de hand hebt, is dat geen probleem: laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij jou. 

Wanneer je nog vragen hebt kun je altijd contact op nemen met onze iRecruiter Frank Ingenbleek op nummer 06-43230578.


Tools en technologieën
We worden bij NetMatch enthousiast van het werken met de nieuwste tools en technologieën. In de functie van Technisch Applicatiebeheerder / DevOps Engineer zal jij te maken krijgen met bijvoorbeeld:

Kubernetes, Docker, ELK Stack, Prometheus, Puppet, PowerShell, Bash, IIS, Apache