System Engineer, Allinco Systems, Breda (ft/pt)

  • Allinco Systems
  • Breda, Nederland

System Engineer, Allinco Systems, Breda (ft/pt)

Omschrijving

Jouw rol als System Engineer

Kort gezegd ondersteun je onze klanten (hospitality/transport&logistiek, MKB+) op het gebied van geïntegreerde oplossingen: Cloud, Wi-Fi (WaaS), IT, (HIP) telefonie, en infrastructuur.

Zo kan jouw dag als System Engineer eruit zien:

 

8:00 uur: Duinrell belt naar onze Servicedesk. Er worden vertragingen gemeld in een deel van ‘jouw’ Wifi-netwerk, dat door het hele park gebruikt wordt. Je collega’s kunnen het vanuit kantoor niet oplossen, dus jij springt in je auto om het op te lossen. Één van de switches blijkt een probleem te hebben. Je vervangt deze direct en kunt deze storing gelukkig snel oplossen.

 

12:00 uur: Terug op kantoor. Je werkt je administratie (tickets) bij en gaat nog even samen met je collega’s genieten van de gezonde maaltijd die klaar staat.

 

13:30 uur: Je vertrekt (samen met de accountmanager) naar één van je vaste klanten. Je komt hier regelmatig om onderhoud aan hun apparatuur uit te voeren. Samen met je collega overleg je eens per half jaar over de voortgang en bijzonderheden bij de klant.

 

16:00 uur: Aan het einde van de dag check je je agenda voor morgen. Morgen start je de dag met een teamoverleg, waarna je samen met een collega een Wi-Fi oplossing gaat installeren bij een klant.


Dit ben jij

  • We zoeken iemand met minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een opleiding ICT op hbo-niveau. Mbo-4 met meer ervaring mag ook! 
  • Rechtstreeks contact met klanten is voor jou geen probleem. Je denkt met ze mee en zoekt naar de beste oplossing. Je kunt prioriteiten stellen en gaat zelfstandig aan de slag. 
  • Flexibiliteit is belangrijk: veel van onze klanten (hotels!) werken 24/7. Jij niet, maar we vragen je wel om eens per 6-8 weken de telefonische storingsdienst te draaien.
  • Je hebt verstand van Microsoft producten en bent bekend met switching en routing. Daarnaast ben je bekend met Wi-Fi en IP-telefonie producten


Dit hebben wij jou te bieden

Afhankelijk van je kennis en ervaring begin je je carrière op onze Servicedesk en kun je met onze hulp doorgroeien tot een volleerde engineer die zelfstandig op locatie werkt (vnl. Zuid-Nederland). Verder:

  • Flexibiliteit qua werktijden en evt thuiswerken;
  • Opleidingsbudget: bouwen aan onze organisatie èn aan jouw carrière doen we samen!
  • Het basissalaris voor een volwaardig engineer ligt tussen € 2.750,- en € 3.750,- bruto/maand/fulltime plus vakantiegeld, pensioen, telefoon, laptop, auto (op termijn), 25 vakantiedagen.
  • Elke dag hebben we een gezonde lunch & vers fruit en we organiseren regelmatig leuke activiteiten die het teamgevoel vergroten. We kennen een goede overurenregeling.

Vereisten

Dit zijn wij

Vandaag de dag staat Allinco "All In Company", voor de bundeling van diensten en services onder één dak. In de afgelopen decennia zijn wij uitgegroeid tot een allround dienstverlener op IT gebied. Ons portfolio bestaat niet alleen uit klanten die enkele diensten afnemen, maar ook uit grote partijen met complexe IT-vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in de integratie van verschillende producten en diensten. Daardoor zijn wij in staat onze klanten volledig te ‘ontzorgen’.

 

Dit doen we met een relatief klein, maar goed op elkaar ingespeeld team van zo’n 20 mensen in totaal: 11 techneuten (Systeembeheerders/IT installateurs/Service & Support), plus ondersteuning. Dat maakt ons flexibel en daardoor kunnen wij meedenken en -groeien met onze klanten. De gemiddelde leeftijd van ons team ligt rond de 30 jaar.

 

Ben jij de System Engineer die wij zoeken?

Als jij de bovenstaande functieomschrijving een interessante uitdaging vindt èn je de juiste kennis en ervaring hebt, dan worden wij ook enthousiast! 

Solliciteren kan via de button. Heb je nog vragen? Bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made op 06-2739 0051.