Software Implementatie Consultant bij WorkFlowWise in Rijswijk

 • WorkFlowWise
 • Rijswijk, Nederland

Software Implementatie Consultant bij WorkFlowWise in Rijswijk

Omschrijving

Dankzij jouw concrete oplossingen realiseer je een grote impact op de bedrijfsvoering van de klant. Dat bereik je met zowel ons cloud-platform als je eigen kennis en creativiteit.


De functie

Als Implementatie Consultant ben je verantwoordelijk voor het volledige implementatietraject van ons cloud-platform. Dit begint bij het identificeren van de bedrijfsprocessen van de klant en eindigt bij de succesvolle ingebruikname van de software.

Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de behoefte van de klant naar de beste werking van zowel standaard- als maatwerkoplossingen. Het vereist commercieel inzicht en technische efficiëntie om de gewenste resultaten in kaart te brengen en toe te passen. 


Een WorkFlowWise consultant houdt zich dagelijks bezig met het:

 • Bepalen en inventariseren van werkwijzen en verwachtingen van de klant;
 • Vertalen van de klantvraag naar gewenste inrichting van de software in een analyse document;
 • Configureren van de software zoals vastgelegd in het analyse document;
 • Gewenste koppelingen tussen onze oplossingen en de andere systemen van de klant onderzoeken en inrichten;
 • Assisteren van de klant bij de voorbereiding en uitvoering van de acceptatietest voor het borgen van een kwalitatief hoogwaardige oplevering;
 • Trainen en begeleiden van de klant bij het in gebruik nemen van de software;


Vereisten

Wat wij bieden

Je wordt onderdeel van ons Customer Succes Team van 10 personen (consultants, support engineers en applicatieontwikkelaars). WorkFlowWise is een platte professionele organisatie van circa 25 medewerkers in Nederland en Oekraïne met een informele maar ambitieuze werksfeer. Opleiding en kennisverdieping maken deel uit van het dagelijks werk.

Voor deze functie denken wij aan een basissalaris tussen € 4.000 en € 6.000. Secundair uiteraard een leaseauto, onkostenvergoeding, 26 vakantiedagen en bij een vast dienstverband een 13e maand.


Dit is WorkFlowWise

Bouw elk type workflow met het WorkFlowWise low-code platform. Of gebruik gewoon een van de kant-en-klare apps. Wat er ook nodig is, het wordt snel en eenvoudig geïmplementeerd.

Ons team van 25 professionals werkt met klanten in Europa en in toenemende mate Noord-Amerika. Dankzij de platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort, waarbij inspraak in de inrichting van de functie een gegeven is. Het is van belang dat iedereen betrokken is bij de ontwikkeling van de organisatie.


Dit ben jij

Jij vindt het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken; in beide gevallen ben je sterk gecommitteerd aan je eigen taak. Je enthousiasme, leergierigheid en professionele houding zorgen ervoor dat je langdurige werkrelaties opbouwt, zowel intern als extern. Begrip van (en nieuwsgierigheid naar) bedrijfskundige (financiële) processen en hoe IT-systemen die kunnen ondersteunen is essentieel. Analytisch, punctueel, creatief en communicatief zijn de belangrijkste vaardigheden voor deze functie.

In ons team spelen authenticiteit en ondernemersgeest een belangrijke rol.


Dit staat op je cv

 • HBO- of WO-opleiding (voorkeur Bedrijfskundige Informatica of informatica);
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van Microsoft SQL-databases, T-SQL, XML en scripting talen;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands én Engels.

Pluspunten scoor je met de volgende ervaring

 • Workflow managementsystemen;
 • Geautomatiseerde inkoop- en/of facturatieprocessen;
 • Integraties tussen ERP-systemen en andere applicaties.


Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?

Als deze informatie je enthousiasme heeft gewekt, klik dan op de sollicitatiebutton en solliciteer! Als je nu even geen cv bij de hand hebt, is dat geen probleem: laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij jou.

Als je nog vragen hebt kun je contact op nemen met onze iRecruiter Irma van der Made op nummer 06-2739 0051.

iRecruit verzorgt ons recruitment proces, dus acquisitie is zinloos.