Service engineer bij Robotech in Breda

  • Robotech
  • Breda, Nederland

Service engineer bij Robotech in Breda

Omschrijving

Dit is je kans om een veelzijdige technische functie te gaan vervullen. Als service engineer van Robotech ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de service- en onderhoudswerkzaamheden bij onze klanten. Heb jij de ambitie om samen met ons mee te groeien?

 

Dit ga je doen

Als Service Engineer bij Robotech ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Het installeren van nieuwe spuitgietmachines en het onderhouden van deze machines zullen jouw voornaamste werkzaamheden zijn. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor technische storingen aan machines en randapparatuur. De technische storingen kunnen telefonisch of op locatie bij onze klanten in de BeNeLux worden opgelost. Daarnaast ga je je bezighouden met het informeren en onderhouden van je klantenrelaties. Denk hierbij aan het bijhouden van onderhoudsrapporten en het geven van training en instructies. Ook onderhoud je contact met de serviceafdelingen van onze internationale leveranciers en volg je met regelmaat trainingen. Al met al een veelzijdige functie met veel onderdelen en uitdagingen!

 

Dit zijn wij

Robotech is een kleinschalig bedrijf gelegen in Breda. In 1990 begon het familiebedrijf Robotech als serviceprovider in de kunststofindustrie. Gedurende de jaren is ons bedrijf uitgegroeid van serviceprovider tot totaalleverancier voor kunststofspuitgietbedrijven. Door middel van onze klantgerichte service en innovatieve merken/producten heeft Robotech als missie om vooruitgang te boeken in de kunststofindustrie. De organisatie is zich altijd sterk blijven richten op productondersteuning. Daarnaast beschikt Robotech over een toegankelijk en ervaren team met expliciete vak- en productkennis. Inmiddels hebben we een uitgebreid klantprofiel door heel Nederland, België en Luxemburg. 

 

Dit bieden wij
Als werknemer van Robotech ben je onderdeel van een kleine organisatie waar de lijntjes kort zijn. Hierdoor is de werksfeer familiair en gemoedelijk. De salarisindicatie voor deze functie varieert tussen de €2900 en €3600 euro, inschaling op basis van kennis en ervaring. Daar is het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket prima geregeld met onder andere een auto van de zaak.

Vereisten

Jouw profiel

Ben jij zelfstandig, klantgericht en communicatief sterk? Dan ben jij een uitstekende aanvulling voor ons team. Daarnaast beschik je over:


  • MBO+ opleiding, elektrotechniek of mechatronica;
  • Ervaring op het gebied van service en onderhoud van machines (bij voorkeur in de kunststofindustrie);
  • Electro/ PLC achtergrond;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Rijbewijs B

 

Word jij onze nieuwe collega?

Dan is solliciteren de volgende stap! Dat kan al met één klik op de onderstaande sollicitatiebutton. Geen cv bij de hand? Geen probleem! Geef ons je telefoonnummer en wij bellen je terug. Als je nog vragen hebt of je meer informatie wilt, kun je te allen tijde contact op nemen met onze iRecruiter Frank Ingenbleek, tel: 06-43 230 578.