Salesmanager bij Lumick.com in Bergschenhoek

  • Lumick
  • Bergschenhoek, Netherlands

Salesmanager bij Lumick.com in Bergschenhoek

Omschrijving

Nu komt er licht in de duisternis! Jij gaat er namelijk voor zorgen dat het saaie witte plafond van bijvoorbeeld kantoorruimtes, ziekenhuizen en supermarkten wordt omgetoverd tot prachtige wolkenplafonds. Een uniek product waar jij zelfstandig ondernemer van kan worden. 

 

Dit ga je doen

Als Salesmanager van Lumick.com ben je een echte spin in het web. Je bent zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau verantwoordelijk voor de verkoop van de wolkenplafonds. Hierbij heb je veel vrijheid en ben je vaak zelfstandig aan het ondernemen. Het is van belang dat je organisatorisch te werk gaat en de kansen en mogelijkheden die je zelf hebt gecreëerd, aanpakt en verzilverd. 

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Vanzelfsprekend begin je de dag met een goed bakje koffie op het kantoor en praat je bij met je collega’s. Vervolgens check je de e-mails die je hebt binnengekregen van je klanten. Zij hebben namelijk hulp nodig bij hun projecten. Daarna ga je de binnengekomen opdrachten verwerken richting de productieafdeling. Je loopt nog even de planning door en informeert de klanten waar en wanneer ze hun wolkenplafond mogen verwachten.

 

Tijd voor de gezamenlijke lunch met collega’s. Hierna ga je opzoek naar leads en klanten in het binnen- en buitenland. Hierbij maak je grotendeels gebruik van social media en het internet. Aan het einde van de dag verwerk je de laatste wijzigingen van de klanten en bereid je de marketingcampagnes voor van de komende maand.

 

Dit zijn wij

Lumick.com is een dochterondermeming van Bereik. Bereik plaatst billboards op strategische locaties met veel passanten. Organisaties kunnen op deze manier hun reclameboodschap effectief etaleren en inspelen op de lokale speler. Op dit moment staan er ruim 70 digitale billboards geplaatst over heel Nederland, het doel is om dit te binnen twee jaar te verdubbelen.

 

Het bestaan van Lumick.com is voortgekomen vanuit het idee om de saaie witte plafonds van ziekenhuizen om te bouwen tot een aantrekkelijke visuele beleving. We leveren al ruim 5 jaar de mooiste wolkenplafonds op de gehele Europese markt. Onder andere Jumbo, Van der Valk, Volvo en Maasstad ziekenhuis beschikken over onze prachtige Lumick LED plafonds.

 

Met behulp van een ultradun LEDpaneel en het gebruik van realistisch hoge resolutie foto’s, wordt het buitengevoel in gebouwen gecreëerd. De wolkenplafonds zorgen voor positieve effecten voor jou en jouw collega’s. Het buitengevoel geeft extra energie en vermindert het gevoel voor angst en stress. Een bezoek aan een onderneming zal als prettiger worden ervaren. Al met al, een visuele wow-factor voor iedereen!  

Vereisten

Dit bieden wij

Samen met de collega’s Bereik maak je onderdeel uit van een vooruitstrevend en gezellig team. Het salaris voor deze functie ligt tussen de €3000 en €3400 euro, inschaling op basis van kennis en ervaring. Ook wordt er gewerkt met een bonusstructuur. Daarnaast is het secundaire arbeidsvoorwaardepakket prima (onder andere auto, laptop en telefoon van de zaak en 26 verlofdagen). 

 

Dit neem je mee

Je bent een ondernemend persoon die voor zichzelf kan werken maar ook graag op pad is. Tevens beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden om onder andere je netwerk te onderhouden en nieuwe klanten te overtuigen van ons product. Daarnaast heb je een goed gevoel voor ruimte en beschik je over de creativiteit om deze ruimte in te richten met onze wolkenplafonds. 

 

Daarnaast beschik je over:

  • Een HBO of WO diploma, bij voorkeur commerciële/bedrijfskundige richting;
  • Enkele jaren ervaring binnen een MKB-handelsorganisatie;
  • Analytisch een communicatief sterk;
  • Ervaring met online marketing en sales;
  • Affiniteit met proactief ondernemen. 


Solliciteren 

Ben je enthousiast over deze functie en kun je niet wachten om te starten? Reageer dan nù met je motivatie en cv via het reactieformulier. Als je nog vragen hebt kun je contact op nemen met onze iRecruiter Coen Gelijns, telefoonnummer: 06-1843 9717