Projectmanager Software Implementaties bij WorkFlowWise in Rijswijk

  • WorkFlowWise
  • Rijswijk, Netherlands

Projectmanager Software Implementaties bij WorkFlowWise in Rijswijk

Omschrijving

Stel je voor: een Amerikaanse organisatie met 50 vestigingen verwerkt op jaarbasis zo’n 50.000 facturen. Handmatig! Als projectmanager zorg jij voor centralisering en automatisering van deze workflow en je realiseert daarmee een besparing van zo’n €500.000. Leuk toch?! 


Jouw Functie

Bovenstaande is een realistisch voorbeeld van een project dat onder jouw verantwoordelijkheid kan vallen. Samen met tot wel 30 andere projecten tegelijkertijd. Jij initieert, plant, budgetteert, bewaakt en communiceert. Hierbij vertrouw je op ons team van 3 support- en 5 implementatieconsultants, om samen het project binnen tijd en budget voor de klant te realiseren.


Als projectleider draag je zorg voor het opzetten en bewaken van implementatietrajecten van onze softwareoplossingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Door jouw ervaring met het automatiseren van bedrijfsprocessen ben je in staat om mee te denken over hoe uitdagingen het beste opgelost kunnen worden om de gewenste uitkomsten voor de klant te realiseren.


Het opdoen van inhoudelijke ervaring met ons low-code platform is onderdeel van het inwerktraject. Daarom neem je van tijd tot tijd ook de rol van business consultant op je in de opstartfase van een project. Wij hopen dat je op termijn in staat bent om door te groeien naar de rol van Manager Consultancy en Support. 

Vereisten

Wat wij bieden

Je wordt onderdeel van een customer succes team van 10 personen (5 consultants, 3 support engineers en 2 applicatieontwikkelaars). WorkFlowWise is een platte, professionele organisatie van circa 25 medewerkers in Nederland en Oekraïne met een informele, maar ambitieuze werksfeer. Opleiding en kennisverdieping maken deel uit van het dagelijks werk.

Voor deze functie denken wij aan een basissalaris tussen € 4.500 en € 6.500. Secundair uiteraard een leaseauto, onkostenvergoeding, 26 vakantiedagen en bij een vast dienstverband een 13e maand.


Dit is WorkFlowWise

Bouw elk type workflow met het WorkFlowWise low-code platform. Of gebruik gewoon een van de kant-en-klare apps. Wat er ook nodig is, het wordt snel en eenvoudig geïmplementeerd.

Ons team van 25 professionals werkt met klanten in Europa en in toenemende mate Noord-Amerika. Dankzij de platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort, waarbij inspraak in de inrichting van de functie een gegeven is. Het is van belang dat iedereen betrokken is bij de ontwikkeling van de organisatie.


Dit ben jij

Jij vindt het fijn om met meerdere projecten tegelijk bezig te zijn en deze in goede banen te leiden tot succesvolle implementaties. Je enthousiasme, leergierigheid en professionele houding zorgen ervoor dat je langdurige werkrelaties opbouwt, zowel intern als extern. Begrip van (en nieuwsgierigheid naar) bedrijfskundige (financiële) processen en hoe IT-systemen die kunnen ondersteunen is essentieel.

In ons team spelen authenticiteit en ondernemersgeest een belangrijke rol.


We zoeken iemand met de volgende vaardigheden/ervaring:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als (implementatie) consultant en/of projectmanager en je bent toe aan je volgende stap;
  • Je hebt ervaring met het beschrijven en sturen van (maatwerk) software-implementaties in de financiële of ERP-omgeving;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands èn Engels.

Pluspunten scoor je met de volgende ervaring:

  • Workflow managementsystemen;
  • Geautomatiseerde inkoop- en/of facturatieprocessen;
  • Integraties tussen ERP-systemen en andere applicaties.

 

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?

Als deze informatie je enthousiasme heeft gewekt, klik dan op de sollicitatiebutton en solliciteer! Als je nu even geen cv bij de hand hebt, is dat geen probleem: laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij jou.

Als je nog vragen hebt kun je contact op nemen met onze iRecruiter Irma van der Made op nummer 06-2739 0051.

iRecruit verzorgt ons recruitment proces, dus acquisitie is zinloos.