Medewerker Customer Service, Topigs Norsvin, Beuningen

 • Topigs Norsvin
 • Beuningen, Nederland

Medewerker Customer Service, Topigs Norsvin, Beuningen

Omschrijving

Jouw uitdaging: meegroeien en mee ontwikkelen in ons organisatiebrede veranderingstraject, zodat we wereldwijd de nr 1 blijven op technologische innovaties voor varkensgenetica. Jij kunt het verschil maken voor onze internationale klanten!


De functie

Heel Topigs Norsvin is volop in beweging, inclusief de afdeling Customer & Information Services. Het aanbieden van passende service en kwalitatieve data aan haar klanten wordt steeds belangrijker. Om het serviceniveau van de afdeling toekomstbestendig te maken, zoeken wij daarom een nieuwsgierige Medewerker Customer Service die met ons mee wil denken en groeien.

Jouw rol

Jouw primaire rol is het beantwoorden van vragen van onze internationale klanten en/of interne technische specialisten over fokkerijgegevens uit onze database. Je toont je nieuwsgierigheid én je kritische blik door mee te denken met de klant om samen tot de beste oplossing te komen. Ook intern draag je bij aan procesverbetering en professionalisering.


Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:

 • Verwerken en monitoren van fokkerijgegevens en interne processen;
 • Beheren van de fokkerijdatabase, controleren op de kwaliteit van fokkerijgegevens;
 • Proactief ondersteunen en assisteren bij projecten;
 • Proactief doen van verbetervoorstellen en het verder implementeren van procesmatig werken;
 • Uitvoering geven aan het testen en accorderen van informatiesystemen;


De afdeling
Productontwikkeling is essentieel voor de organisatie, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van fokkerij-dataverzameling en -uitwisseling van gegevens tussen de organisatie en haar wereldwijde klanten. De afdeling bewaakt de kwaliteit en biedt service rondom de datagegevens van varkens van verschillende rassen, verspreid over ca. 54 landen en zo’n 1100 klanten.

De afdeling levert proactief support en draagt bij aan informatievoorziening over fokkerijdata aan medewerkers en klanten. De afdeling ondersteunt bij diverse IT- en onderzoek projecten.
Het totale team bestaat uit 14 medewerkers.

Vereisten

Ons aanbod

We bieden je een ondernemende organisatie met een collegiale werksfeer en behoefte aan verbetering en ontwikkeling. Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. We bieden je natuurlijk passende arbeidsvoorwaarden. Denk aan:

 • Salaris: tussen €2670 en €3335 bruto per maand obv 40u. Een dienstverband vanaf 32u is bespreekbaar. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • CAO met goede pensioenvoorziening;
 • 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen (mogelijkheid tot inruil);
 • Wij geloven sterk in het blijvend ontwikkelen van medewerkers en stellen derhalve een ruim en passend opleidingsbudget ter beschikking;
 • Een open, transparante en eerlijke bedrijfscultuur.


Profiel kandidaat

Jij wil je ontwikkelen en mee bewegen in een organisatie in ontwikkeling. Je weet als geen ander de schakel te sluiten tussen interne en externe klanten. Je no-nonsense mentaliteit en je goede communicatieve vaardigheden maken dat je met (bijna) iedereen goed door 1 deur kunt: van technische wetenschappers tot internationale varkensboeren.

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met de agrarische/fokkerij sector, ervaring binnen ‘breeding’ is een grote pré!
 • Affiniteit of ervaring met het ontwikkelen van service (producten);
 • Affiniteit/ervaring met SQL of bereid zijn om hierin te ontwikkelen is een pré;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


De organisatie
Topigs Norsvin richt zich op onderzoek, (re)productie en verkoop van varkensgenetica. Topigs Norsvin staat bekend om zijn innovatieve aanpak bij het implementeren van nieuwe technologieën en een continue focus op kostenefficiënte en kwalitatief hoogwaardige varkensproductie. Onderzoek, innovatie en verspreiding van genetische vooruitgang zijn de hoekstenen van het bedrijf. Sterke productverbetering zal klanten in staat stellen een significante meerwaarde te realiseren in hun productie. Binnen de organisatie zijn ongeveer 500 medewerkers werkzaam in meer dan 54 landen over de wereld, hiervan zijn er ongeveer 200 werkzaam in Nederland.


Kom jij onze organisatie versterken?

Is deze functie op jouw lijf geschreven en sta je te popelen om een bijdrage te leveren aan onze organisatie en de voedselketen? Reageer dan via de sollicitatiebutton! Je komt dan terecht op het sollicitatieformulier van onze iRecruiters.

Even geen cv bij de hand? Geen probleem, laat je emailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op.

Als je nog vragen hebt, bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made (06-27390051). Of stel je vraag via direct WhatsApp contact!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.