Mechanical Engineer bij Haas-Mondomix in Almere

 • Haas-Mondomix
 • Almere, Netherlands

Mechanical Engineer bij Haas-Mondomix in Almere

Omschrijving

Haas Mondomix

Combineer jij creativiteit met passie voor techniek? Werk jij graag aan uitdagende en complexe projecten? Heb je ervaring met het ontwerpen van werktuigbouwkundige procesinstallaties en affiniteit met productontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Jouw functie

In deze functie word je verantwoordelijk voor het zelfstandig bedenken, ontwikkelen en uitwerken van complexe industriële food processing installaties en machines. Vanuit je creativiteit lever je een bijdrage in het omzetten van ideeën naar industriële oplossingen. Je hebt aandacht voor het realiseren van de functie, reinigbaarheid, betrouwbaarheid, productietechnieken en kostprijs. Je werkt in projectteams nauw samen met collega’s van sales, project management, assemblage en service. Incidenteel ben je betrokken bij het testen en troubleshooten van je product groep.  

Werkzaamheden:

 • Je specificeert, ontwerpt, berekent en construeert onze machines, modules en apparaten;
 • Je maakt werktuigbouwkundige tekeningen en zorgt dat ze goed worden gedocumenteerd;
 • Je houdt een constructiedossier (TPD) bij, waarin berekeningen en argumentaties van gekozen oplossingen, incl. toetsing aan veiligheidsrisico’s worden opgenomen;
 • Je ondersteunt bij testen en bij storing analyses;
 • Je doet de bestellingen van nieuwe componenten;
 • Je maakt voorcalculaties in samenwerking met inkoop.

Vereisten

Dit staat er op je CV:

 • Je hebt een afgeronde HBO/ WO-opleiding richting werktuigbouwkunde of procestechniek;
 • Je hebt aantoonbare ervaring als mechanical engineer of als constructeur in het ontwerpen van machines, bij voorkeur machines voor de voedingsmiddelen industrie (is een pre);
 • Je hebt ervaring met 3D CAD-pakketten;
 • Bekendheid Windchill is een pre;
 • Je bent communicatief sterk en je hebt goede analytische vaardigheden. Verder ben je creatief, oplossingsgericht en je vindt het leuk om nieuwe technische zaken te ontwikkelen.  

Wij bieden

Haas-Mondomix bied je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen in omgeving waarin een moderne bedrijfsvoering wordt gehanteerd. De informele sfeer bied je de gelegenheid om jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen. Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteund wordt door de organisatie. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en is meer dan marktconform. Bij Haas-Mondomix liggen de kansen voor het oprapen!

 

Wie wij zijn

Haas is een internationale leverancier van geavanceerde systemen voor de voedselverwerkende industrie. Enkele van onze internationaal gerenommeerde merken zijn Haas Waffel Systeme, Meincke en Haas-Mondomix. Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden voor het verhogen van de productiviteit van onze klanten, binnen de grenzen van kwaliteit en innovatie. Wereldwijd werken ca. 1.600 medewerkers voor onze productgroepen: Wafelmachines, Ovens, Cookie Cappers en Aerators, en voor onze regionale service- en verkoopkantoren. 
Haas-Mondomix richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van Aerating en Mixing systemen ten behoeve van de food industrie. Haas-Mondomix is een internationaal opererende organisatie met wereldwijd productie en verkoopvestigingen.


We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!


Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Frank Ingenbleek, interim recruiter, op nummer 06-43230578. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Haas-Mondomix werkt samen met iRecruit voor de invulling van de vacatures.