Linux Systeembeheerder bij NetMatch in Tilburg

  • NetMatch
  • Tilburg, Nederland

Linux Systeembeheerder bij NetMatch in Tilburg

Omschrijving

Neem de verantwoordelijkheid om nieuwe projecten te implementeren en het dagelijks management van onze Linux omgeving te beheren. Blijf op de hoogte van de recente ontwikkelingen en werk met de nieuwste technologieën.

 

Jouw functie als Linux Systeembeheerder bij NetMatch

NetMatch beheert een groot aantal ICT-systemen. Naast de 450 fysieke en virtuele servers die we in huis hebben, faciliteren we ook het beheer van de servers van de klant. Naast Windows, speelt Linux een steeds belangrijkere rol bij NetMatch. Linux is het onderliggende platform voor het indexeren, zoeken en boeken van de vakanties die onze grootschalige klanten (reisorganisaties zoals Corendon, Zoover en TUI Cruises) online verkopen.  Daarnaast wordt Linux gebruikt als platform voor onze balancers, proxies, en webservers.  

NetMatch heeft een focus op innovatie en maakt gebruik van de nieuwste technologieën.


Je primaire verantwoordelijkheid ligt bij het dagelijks beheer en de continuïteit van de ICT-omgeving met bijbehorende infrastructuur, alsmede het ontwerpen en opzetten van nieuwe projecten. Je werkt in een team van zeven systeembeheerders waarin jouw focus voornamelijk ligt op Linux servers. Bij voorkeur heb je ook affiniteit voor Windows om je collega-systeembeheerders te helpen met de ondersteuning voor dit platform. Je draait mee in de storingsdiensten (1x in de zes weken).


Wij bieden

We bieden je een uitdagende, in-house functie (standplaats Tilburg) in een gespecialiseerde, professionele omgeving. Je krijgt ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, waarbij een budget voor trainingen opleidingen beschikbaar is. 

Voor deze functie denken wij aan een basissalaris tussen €3.000 en €4.000 bruto per maand, 25 vakantiedagen (mogelijkheid tot bijkopen), een collectief pensioen, flexibele werktijden en korting op vakantietrips.

Wie zijn wij?

NetMatch is een softwarebedrijf dat Travel Technology Solutions levert aan klanten in Europa. Onze focus ligt op de reisindustrie. Klanten van NetMatch zijn grote reisorganisaties zoals Corendon, Zoover en TUI Cruises. Werken bij NetMatch betekent werken in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving. Je komt te werken in een jong team met enthousiaste collega's in een informele sfeer. Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tilburg en is gemakkelijke toegankelijk met het openbaar vervoer. Naast Tilburg hebben we ook vestigingen in Amsterdam en in Cluj-Napoca (Roemenië).

Vereisten

Jouw profiel

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Wij verwachten dat je uitgebreide kennis en ervaring hebt in het beheren van Linux. (minimaal 3-5 jaar)
Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met Linux (RHEL/CentOs), scripting en virtualisatie;
  • Je werkt zelfstandig, planmatig en gestructureerd;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk);
  • Je bent resultaat - en klantgericht;
  • Je bent flexibel, accuraat en je kunt goed werken in een enthousiast team.


Wordt dit jouw nieuwe uitdaging?

Als deze informatie je enthousiasme heeft gewekt, klik dan op de sollicitatiebutton en solliciteer! Als je nu even geen cv bij de hand hebt, is dat geen probleem: laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij jou. Wanneer je vragen hebt kun je atlijd contact op nemen met onze iRecruiter Frank Ingenbleek op nummer 06-43230578.

Tools en technologieën

We worden bij NetMatch enthousiast van het werken met de nieuwste tools en technologieën. In de functie van Linux systeembeheerder / Engineer zal jij te maken krijgen met bijvoorbeeld: Docker/Kubernetes/Rancher, Puppet, bash and Python scripting, server hardware, networking, VMware ESX, proxying (Squid / Varnish) Windows Server 2012-2019, IIS/Apache.