Junior Systeembeheerder bij NetMatch in Tilburg

  • NetMatch
  • Tilburg, Nederland

Junior Systeembeheerder bij NetMatch in Tilburg

Omschrijving

NetMatch geeft je de kans op een kickstart van jouw ICT-carrière! Je komt terecht in een wereld waar de focus op innovatie, samenwerken, leren en ontwikkelen ligt. Hierdoor creëer je een uitstekende basis en krijg je de mogelijkheid om door te groeien tot een volwaardig systeembeheerder.

 

Jouw uitdaging

Een complexe en uitdagende omgeving is wat je te wachten staat bij NetMatch. NetMatch is een softwarebedrijf dat Travel Technology Solutions levert aan klanten in Europa. Klanten van NetMatch zijn grote reisorganisaties zoals Corendon, Vakanties.nl en TUI Cruises. Wij helpen hen door het bouwen, onderhouden en uitbreiden van hun web functionaliteiten, backoffice integraties en integratie van oplossingen van derden. Onze systeembeheerders spelen hierbij een belangrijke rol door het beheren van een groot aantal ICT-systemen. Daarvoor hebben we 450 fysieke en virtuele servers in huis of de Public Cloud .

 

Jij houdt je samen met je collega’s van onze afdeling Systeembeheer bezig met het werkplek-, netwerk- en serverbeheer, het afhandelen van tickets, het oplossen van storingen en het uitvoeren van projecten. Verder word je betrokken bij werkzaamheden gerelateerd aan onze hosting oplossingen voor klanten. Jouw focus ligt voornamelijk op Windows servers, Office 365 en netwerkbeheer, maar waar nodig help je ook je collega’s bij andere werkzaamheden. Uiteraard zal je tijdens het werk opgeleid en begeleid worden door onze ervaren systeembeheerders.
 

Over jouw nieuwe werkplek

Werken bij NetMatch betekent werken in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving. Je komt te werken in een jong team met enthousiaste collega's en met een informele sfeer. We lunchen iedere dag gezamenlijk en houden van leuke activiteiten zoals hackathons, tafelvoetbal, bordspelavonden en sportevenementen. Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tilburg en is gemakkelijke toegankelijk met het openbaar vervoer. Naast Tilburg hebben we ook vestigingen in Amsterdam en Cluj-Napoca (Roemenië).

Vereisten

Dit ben jij

Als junior systeembeheerder bij NetMatch creëer je een uitstekende basis die later gaat helpen bij het worden van een ervaren systeembeheerder. Het is belangrijk dat je binnen deze rol proactief en oplossingsgericht te werk gaat. Wij zijn echte ontwikkelaars en waarderen de creativiteit die je tentoonstelt. Om dit mogelijk te maken moet je zelfstandig kunnen werken en neem je hier ook jouw verantwoordelijkheid voor. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde MBO (niveau 4) ICT-opleiding of HBO opleiding;
  • 0 tot 5 jaar werkervaring;
  • Ervaring in de functie van systeembeheer is een pré;
  • Ervaring met web hosting of public cloud hosting is een pré;
  • Je bent leergierig, analytisch en pakt snel nieuwe zaken op;
  • Je bent communicatief vaardig (zowel Nederlands als Engels);
  • Je bent flexibel, accuraat en je kunt goed samenwerken in een enthousiast team.


Hiervan profiteer je

Je krijgt ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Wij hebben een budget beschikbaar voor trainingen/opleidingen/certificering om jou te ondersteunen. Je salaris zal liggen tussen de €1800 en €2500 euro bruto maand, afhankelijk van je kennis, vaardigheden en ervaring. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen (mogelijkheid tot bijkopen), een collectief pensioen, flexibele werktijden en korting op vakantietrips!

Indien je over meer ervaring beschikt, dan willen we je ook graag uitnodigen om te solliciteren!
 

Kom jij ons team versterken?
Reageer dan via de sollicitatiebutton! Even geen cv bij de hand? Geen probleem, laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op! Als je nog vragen hebt, bel dan met onze iRecruiters Coen Gelijns (06-18439717) of Barbara Bechtold (06-38106466).