Jr. Visma Consultant bij eServiceware BV in Rotterdam

  • eServiceware
  • Rotterdam, Nederland

Jr. Visma Consultant bij eServiceware BV in Rotterdam

Omschrijving

eServiceware

Zie jij het als een uitdaging om oplossingen te vinden voor zeer complexe vraagstukken? Ben jij analytisch, leergierig en klantgericht? Dan ben jij de enthousiaste (junior) Visma consultant die wij graag een traineeship aanbieden!

 

Jouw functie als junior Visma consultant

Je gaat via een intensief traineeship bij ons het vak van Visma consultant leren cq verder onder de knie krijgen. Via de (online) Visma Academy in combinatie met in-house trainingen door al je collega's en tussentijdse examens (met certificaten), krijg je een goede basis en stomen wij je klaar om te starten op onze supportafdeling. Via het geven van support krijg je de noodzakelijk verdieping van alle Visma software toepassingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je beantwoordt vragen van klanten die betrekking hebben op de Visma cloud software die via eServiceware wordt geleverd. Daarnaast adviseer je over de automatisering van bedrijfsprocessen en verricht je online consultancy.

Als je voldoende kennis en ervaring hebt opgebouwd van onze software dan ben je op onze uitdagende projecten verantwoordelijk voor onder meer het configureren, migreren, integreren en trainen van Visma Software.  

Kortom jij bent degene die onze klanten niet alleen te woord staat, maar ze ook echt helpt!

 

Wie zijn wij?

Werken bij eServiceware betekent dat je deel uitmaakt van een enthousiast team met een enorme drive om klanten te helpen! Zien? klik dan hier!

eServiceware levert bedrijfskritische software van o.a. Visma en de daaraan gekoppelde oplossingen aan het Midden- en Kleinbedrijf. Sinds onze start verwelkomen wij 100 klanten per jaar, gevestigd door het hele land met internationale vestigingen. Ook behoren grote en leuke spelers zoals Van der Valk, Apenheul, SER, Rotterdams Philharmonisch Orkest, 100% NL en Baker Tilly tot onze klanten. 
Jouw toekomstige collega's bij eServiceware zijn leergierig, communicatief vaardig, positief en analytisch ingesteld. Ons gezamenlijke doel is om op professionele wijze klanten te ondersteunen bij het (verder) automatiseren van hun financiële, logistieke, projectmatige bedrijfsprocessen. De collegiale werksfeer is tamelijk Rotterdams: informeel, open en direct.

 

Wij bieden

Bij eServiceware kun je rekenen op een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring)van maximaal € 2500,-, dat we na elke positieve jaarbeoordeling verhogen. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde! Zo heb je bij ons 25 vakantiedagen. Wij vinden het heel belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en daarom faciliteren we veel trainingen en opleidingen.

Daarnaast kun je rekenen op een 100% vergoeding van de aansluit- en abonnementskosten van jouw internet aansluiting thuis.

Vereisten

Jouw profiel: commercieel en ondernemend

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou!

Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma, bij voorkeur bedrijfskundige informatica of bedrijfskunde;
  • Je bent recent afgestudeerd of je hebt maximaal 3 jaar werkervaring;
  • Je bent analytisch zeer sterk en oplossingsgericht;
  • Je bent communicatief sterk en klantgericht;
  • Je hebt affiniteit met IT en bedrijfsprocessen;
  • Je bent een echte teamspeler;
  • Je bent leergierig, enthousiast en hebt de ambitie om door te groeien naar een baan als consultant bij eServiceware.

Solliciteren

Word je uitgedaagd door deze functie? Klik dan op onderstaande button.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!

 

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Frank Ingenbleek, 

recruiter a.i. op nummer 06-43 23 05 78

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. iRecruit verzorgt de werving!