IT Business Analist/Astronaut bij Topigs Norsvin

 • Topigs Norsvin
 • Vught, Nederland

IT Business Analist/Astronaut bij Topigs Norsvin

Omschrijving

Wij staan wereldwijd bekend om onze innovatieve werkwijze bij het toepassen van nieuwe technologieën.

Recent zijn we gestart met een transformatie: We herontwerpen onze bedrijfsprocessen om onze klanten wereldwijd nog beter te voorzien van online, data gedreven diensten en genetische waarde. Dit brengt een heleboel uitdagingen met zich mee welke we graag projectmatig op willen pakken.


Dit ga je doen

Jij hebt een duidelijk beeld over hoe we als organisatie meer waarde kunnen creëren met de inzet van de juiste IT oplossingen. Je gaat hierbij projectmatig aan de slag met change en kan informatiebehoeften uit onze business processen vertalen naar passende IT oplossingen. Hierbij houd je rekening met Architectuur, manage je stakeholders op een overtuigende manier en werk je vanuit een analytisch sterke en ondernemende houding.


De eerste 2 grote uitdagingen liggen al klaar; jouw rol in hierin is cruciaal voor het succes:

 1. Discovery Programma: Topigs Norsvin is een organisatie met een rijke historie. Over de afgelopen jaren zijn we verdubbeld en onze ambitie gaat nog verder. Onze organisatie en processen zijn daar niet op ingericht en ondergaan vanuit dit programma een transformatie. Met Discovery willen we onze wereldwijde manier van werken verder organiseren, automatiseren en optimaliseren.
 2. Vernieuwing van ons zelfgebouwd Softwarepakket, waarin alle informatie voor fokkers gebundeld is. Het nieuwe cloud-based pakket is en blijft de kern van onze bedrijfsvoering en moet aansluiten op alle overige bedrijfsprocessen.

Hiernaast lopen er continu meerdere initiatieven waar je vanuit IT inhoudelijk bij betrokken bent, je coacht collega business analisten en ondersteunt de IT Director in het goed wegzetten van de Business Alignment competentie binnen ons bedrijf.

Vereisten

Dit bieden wij

Je krijgt de unieke kans om bij te dragen aan ons BHAG: ’s-Werelds beste en snelste vertaler van marktbehoeften naar gewenste diensten/producten te worden, door het genereren van genetische (data) oplossingen voor geïntegreerde ketens!

Jouw input zorgt voor een duurzame verandering binnen onze organisatie: van zelfstandig en afgeschermde taakgerichtheid naar het beantwoorden van business vraagstukken op een innovatieve manier met behulp van IT!

Uiteraard belonen we je daar passend voor:

 • Salaris: € 45.000 - € 60.000. Afhankelijk van kennis en ervaring. We zoeken meerdere nieuwe collega's voor deze rol!  
 • CAO met goede pensioenvoorziening;
 • 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen (mogelijkheid tot inruil);
 • Wij geloven sterk in het blijvend ontwikkelen van medewerkers en stellen derhalve voor de 1e twee jaar een opleidingsbudget ter beschikking van minimaal € 5.000,-


Dit ben jij

Jij bent klaar voor een ‘mooie rit’ binnen een vooruitstrevend bedrijf. Je wilt jezelf ontwikkelen door te experimenteren en te leren, maar ook door fouten te maken. Verrassingen/tegenslagen zie je als een uitdaging en je probleemoplossend vermogen en analytische vaardigheden brengen je net dat ene stapje verder.

Met je innovatieve denkwijze, jouw overtuigingskracht én innovatieve ideeën draag je bij aan de volgende fase van ons bedrijf. Om dit proces goed te kunnen faciliteren zorg je er voor dat je altijd up to date blijft met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën die aansluiten op de marktbehoeften.

Dit staat op je cv:

 • HBO of WO; voorkeur Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbaar;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een Business Analisten rol;
 • Ervaring met architectuur, bijvoorbeeld TOGAF, is gewenst, evenals ervaring met LEAN, BISL, Agile en/of SCRUM;
 • Coachende en leiding gevende ervaring is gewenst;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.


Dit zijn wij

Kijk vooral op onze website om een beeld van onze organisatie te krijgen!


Kom jij ons team versterken?

Reageer dan via de sollicitatiebutton! Je komt dan terecht op het sollicitatieformulier van onze iRecruiters.

Even geen cv bij de hand? Geen probleem, laat je emailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op!

Als je nog vragen hebt, bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made (06-27390051). Of stel je vraag via direct WhatsApp contact!