Implementatie Consultant bij WhiteVision in Breda

 • WhiteVision
 • Breda, Noord-Brabant, Nederland

Implementatie Consultant bij WhiteVision in Breda

Omschrijving

Dankzij jouw oplossingen en analytische vaardigheden, optimaliseer je de bedrijfsprocessen van je klant en zorg je dat ze efficiënter en met minder fouten gaan werken. Zo werk je mee aan het uit de wereld helpen van eentonig en repeterend werk. Hiermee laat je iedere klant tevreden achter!
 

Jouw functie als Implementatie Consultant
Als Implementatie Consultant heb je de verantwoording over diverse projecten, waarbij het installeren en configureren van standaard softwareoplossingen en het trainen van de gebruikers tot de hoofdtaken behoort. Je voert de werkzaamheden uit bij de klant op locatie of op afstand. Je bent gemiddeld 1 of 2 dagen per week werkzaam op kantoor, de overige dagen ben je op locatie bij de klant.

Samen met de klant neem je de huidige (financiële) werkprocessen en wensen door en geef je advies hoe deze in onze software zo efficiënt mogelijk ingericht kunnen worden. Je wordt ingewerkt door middel van een zorgvuldig inwerktraject.
Je werkdag is elke keer weer anders. Je werkt zelfstandig, maar hebt ook nauw contact met alle disciplines binnen de organisatie.
 

Je collega Remco zegt het volgende: “WhiteVision heeft een heel hecht team waar binnen iedereen voor elkaar openstaat en ideeën met elkaar deelt. Wat ik leuk vind is dat we met de besproken ideeën aan de slag gaan. Daar is voldoende gelegenheid voor, want binnen WhiteVision heb je geen last van een gelaagde of hiërarchische structuur.”
 

Wij bieden jou

 • Een uitstekend salaris, passend bij je ervaring;
 • Coaching on the job door middel van ons uitgebreide inwerktraject;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te blijven ontwikkelen en door te groeien;
 • Een open werksfeer, leuke collega’s en gezellige teamuitjes (zoals elke maandag een heerlijke lunch, elke zomer een feestelijke barbecue, elke kerst een zalig diner en elke vrijdag een gezellige borrel.

Vereisten

Jouw profiel

Jij bent op zoek naar een plek om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Je bent ambitieus, hebt een nieuwsgierige en leergierige instelling en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bent daadkrachtig, ondernemend en klantvriendelijk.

Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 2 – 5 jaar werkervaring in een IT consultancy functie, of vergelijkbaar;
 • Onze klanten zitten verspreid door heel Nederland en België, je moet dus bereid zijn om te reizen.
   

Over ons
Werken bij WhiteVision betekent werken in een groeiend, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. De uitdaging om oplossingen beter, slimmer en mooier te maken en om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, wordt elke dag nagestreefd. WhiteVision vindt het belangrijk om een open werkomgeving te creëren waarbij ieders mening wordt gehoord. De communicatielijnen zijn kort en er is ruimte voor zelfreflectie. Respect voor elkaar is een belangrijke kernwaarde.

Het waarmaken van je ambities is belangrijk! Binnen WhiteVision krijg je de vrijheid en mogelijkheid om deze ook waar te mogen maken. Zo kun je je bij ons op allerlei manieren ontwikkelen en (door)groeien.

We hebben ons ten doel gesteld om top werkgever te worden!
 

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan via de sollicitatiebutton! Even geen cv bij de hand? Geen probleem, laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op! Als je nog vragen hebt, bel dan met onze iRecruiters Barbara Bechtold (06-38106466) of Frank Ingenbleek (06-43230578).