HR Business Partner / Adviseur bij Topigs Norsvin in Vught (32-40)

 • Topigs Norsvin
 • Vught, Nederland

HR Business Partner / Adviseur bij Topigs Norsvin in Vught (32-40)

Omschrijving

Jij bent onderdeel van het internationale HR-team met een eigen verantwoordelijkheid voor een aantal Nederlandse entiteiten. Je adviseert management op zowel strategisch als tactisch vlak, je ontwikkelt en implementeert HR-beleid en voert de daarbij behorende taken uit. Je adviseert, werkt samen met de Global HR Director en wordt operationeel ondersteund door een HR-medewerker en een HR-Projectmanager.

 

Achtergrondinformatie

Topigs Norsvin is een internationale organisatie met coöperatieve roots in Nederland en Noorwegen en met vestigingen in 20 landen. Door de wereldwijde ontwikkelingen binnen de sector, zijn de bedrijfsprocessen sterk aan het professionaliseren. De HRM-processen zijn niet altijd even snel mee gegroeid met de voornamelijk organische groei van de organisatie. Dat betekent dat er in deze rol op diverse vlakken en niveaus nog enorm veel uitdagingen liggen. Hierin kan jij een grote en eigen bijdrage leveren.

 

Jouw rol

Je belangrijkste doel is verdere professionalisering en uitvoering van het HR-beleid. Dit bereik je door het adviseren en ondersteunen van de Directeur Nederland en overig management.  Inhoudelijk krijg je te maken met alle aspecten van het HR-vak: wet- en regelgeving, beloningsvraagstukken, strategische personeelsplanning, werving en selectie, etc. Naast je eigen verantwoordelijkheid voor een aantal bedrijfsonderdelen, draai je ook mee in het Global HR-Team. 

Vereisten

Wie zoeken wij hiervoor?

Jij hebt je sporen op operationeel en tactisch HR-gebied al verdiend en bent toe, of hebt al enigszins kennis gemaakt met, strategische verdieping. Je hebt een groot organisatorisch inzicht en weet je eigen koers te vinden en te volgen. Je houdt van aanpakken en wil, samen met het team, HR professionaliseren en op de kaart zetten. Je bent in staat om je “klant” mee te krijgen en te faciliteren. Daarbij gebruik je zowel lef als empathie. Je bent betrouwbaar (afspraak=afspraak) en benaderbaar voor iedereen binnen ‘jouw“’ afdelingen.

 

Onze wensen:

 • HBO/WO geschoold; bijvoorbeeld HR, Bedrijfskunde, (Organisatie)Psychologie, Verandermanagement;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een (opgebouwd) vergelijkbare rol;
 • Persoonlijkheid die van aanpakken houdt, en ook nog veel wil leren.


Dit bieden wij

Jij gaat deel uitmaken van een energiek en vooruitstrevend Global HR-team, waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Binnen onze organisatie tref je collega’s aan met veel passie voor de dieren en hun welzijn. We hebben een grote diversiteit van medewerkers in dienst en we werken op research vlak veel samen met de universiteit van Wageningen. Onze cultuur is informeel en persoonlijk: iedereen is benaderbaar en bereid je te helpen waar nodig. 

 

 • Salaris: € 3200 - € 4000 op basis van 40 uur;
 • CAO Varkensverbetering NL;
 • 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen;
 • Bedrijfspensioenfonds Landbouw;
 • Opleidingsbudget;
 • Leuk team!


Dit zijn wij

Topigs Norsvin behoort tot de wereldtop als het gaat om varkensgenetica, wij leveren varkensgenetica (zowel dieren als KI) aan onze klanten in meer dan 40 landen. Met onze “balanced breeding” aanpak is er veel aandacht voor veiligheid, duurzaamheid en gezondheid van de varkens.

 

Kijk vooral ook op onze website om een beeld van onze organisatie te krijgen! 

 

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan via de sollicitatiebutton! Je komt dan terecht op het sollicitatieformulier van onze iRecruiters!

Als je nog vragen hebt, bel dan met onze iRecruiter Irma van der Made (06-27390051).