Export Medewerker Commerciële Binnendienst bij Topigs Norsvin in Vught, 32-40u

 • Topigs Norsvin
 • Vught, Nederland

Export Medewerker Commerciële Binnendienst bij Topigs Norsvin in Vught, 32-40u

Omschrijving

Internationale contacten. Regelen. Plannen. Organiseren. Jij bewaakt de voortgang en houdt het hoofd koel als de dingen niet altijd gaan zoals je had voorzien: je stuurt bij en lost het op.

 

Dit ga je doen

Jij zorgt ervoor, samen met het team Commerciële Binnendienst van 7 personen, dat alle commerciële en logistieke activiteiten van onze internationale organisatie op rolletjes lopen. Jij bent een heus organisatietalent!

Een greep uit je taken:

 • Plannen, organiseren, documenteren (protocollen) en rapporteren van alle internationale transporten van onze producten (soms ook levende dieren). Dit betekent dat je ook regelmatig op ons Distributiecentrum in Veghel of op het vliegveld zult zijn om toe te zien op de juiste verwerking van transporten;
 • Je hebt veel contact met internationale (interne) klanten (producenten, afnemers, brancheorganisaties, vervoerders), zowel telefonisch als digitaal. Een groot deel van deze communicatie is in het Engels;
 • Afhandelen van klachten en claims bij (vermeende) afwijkende leveringen;
 • Voorraadbewaking en waar nodig bijsturen;
 • Geven van input voor de financiële afwikkeling van de door jouw ondernomen acties.


 Dit zegt je collega Carla over deze functie:

"4 jaar geleden heb ik de overstap van de Rabobank naar Topigs Norsvin gemaakt. De vrijheid en afwisseling die ik hier heb zijn erg prettig: mijn functie is veel breder en ik kan hem veel meer naar eigen inzicht/ervaring invullen. Ik leer ook veel. Soms is het erg hectisch, maar dat wordt opgevangen door de prettige sfeer op de afdeling: we kunnen op elkaar bouwen."

 

Dit bieden wij

Jij gaat deel uitmaken van onze passie voor het diervriendelijk produceren van veilig en duurzaam vlees dat voldoet aan wereldwijde wensen en standaarden. Je krijgt de unieke kans om bij te dragen aan de transformatie naar een innovatieve, informatie- en technologisch gedreven wereldwijde organisatie!

Onze cultuur is informeel en persoonlijk: iedereen is benaderbaar en bereid je te helpen waar nodig.

 • Salaris: €2700 - €3500 op basis van 40 uur;
 • CAO Varkensverbetering Nl;
 • 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen (mogelijkheid tot inruil);
 • Bedrijfspensioenfonds Landbouw;
 • Opleidingsbudget.

Vereisten

Dit ben jij

Jij bent klaar voor een ‘mooie rit’ binnen een vooruitstrevend bedrijf. Je wil jezelf ontwikkelen door te experimenteren en te leren, maar ook door fouten te maken. Verrassingen/tegenslagen zie je als een uitdaging en je nieuwsgierigheid brengt je net dat ene stapje verder.

Uiteraard ben je communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels.

 

Dit staat op je cv:

 • Relevante MBO of HBO-opleiding (bv Transport/Planning en Logistiek, HAS/dierhouderij, Bedrijfskunde;
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Branche-ervaring (dierhouderij/agrarisch) is een grote pré, maar interesse/affiniteit/enthousiasme voor wat we doen is zeker ook voldoende;
 • Ervaring met diverse softwareprogramma’s (Office, Exact)


Dit zijn wij

Topigs Norsvin is een van 's werelds grootste en toonaangevendste bedrijven in varkensgenetica. Onze core business is om onze klanten wereldwijd te dienen met het beste fokadvies. Dat maakt ons een echt datagedreven bedrijf.

Wij zijn bezig met een transformatie: het herontwerpen van de bedrijfsprocessen om onze klanten online, datagedreven diensten te bieden en het leveren van genetische waarde gericht op klantbehoeften wereldwijd.


Kijk vooral ook op onze website om een beeld van onze organisatie te krijgen! 

 

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan via de sollicitatiebutton! Je komt dan terecht op het sollicitatieformulier van onze iRecruiters!

Even geen cv bij de hand? Geen probleem, laat je emailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op! Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze iRecruiters Irma van der Made (06-27390051) of Coen Gelijns (06-18439717).