Eerste verkoper kruidenierswaren bij Agrimarkt in Terneuzen

  • Agrimarkt
  • Terneuzen, Netherlands

Eerste verkoper kruidenierswaren bij Agrimarkt in Terneuzen

Omschrijving

Agrimarkt

Dichterbij de bron op het gebied van supermarktproducten ga je niet komen. Agrimarkt is een dochteronderneming van de boerencoöperatie CZAV, waarbij de producten van de boeren uit de regio een Zuidwest Nederland een eerlijke kans krijgen. Jij als eerste verkoper kan daar een bijzonder aandeel in hebben!

 

Jouw functie

Als eerste verkoper kruidenierswaren zorg je ervoor dat alle houdbare artikelen op het juiste moment en op de juiste wijze voor de klant beschikbaar zijn. Agrimarkt medewerkers zijn trots op de producten die ze verkopen en altijd opzoek naar mogelijkheden om de klant te verrassen. De volgende taken zijn hierbij van belang:

  • Beheren van voorraden in automatische voorraadsystemen;
  • Wijzigen van prijzen in de winkel;
  • Indelen van schappen;
  • Verwerken van bestellingen voor klanten;
  • Assortiment indeling van de winkelfolder.

 

Daarnaast zijn er voldoende andere uitdagingen binnen de functie. Je geeft leiding over de vulploegen en probeert je werknemers te enthousiasmeren en beter te maken. Als de afdelingsleider afwezig is, neem je zijn of haar honneurs waar. Ook ontvang je de leveranciers die langskomen om hun producten te vertegenwoordigen. 

 

Wij bieden

Agrimarkt biedt jou een leuke en uitdagende baan in een familiaire en hardwerkende omgeving. De salariëring en de arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO levensmiddelen geregeld. Bovendien zijn er interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook krijg je bij Agrimarkt de kans om door te groeien in de organisatie. Deze functie is op basis van 32 werkuren in de week.

 

Dit is Agrimarkt
Agrimarkt is ontstaan vanuit de boerencoöperatie CZAV (Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging U.A.). Wij zijn gegroeid tot een succesvolle en vooruitstrevende supermarktorganisatie, gevestigd in verschillende steden in Zuidwest Nederland. Agrimarkt wordt gezien als een gewone supermarktketen met een breed scala aan producten en daarnaast een aantal onderscheidende elementen. Zo werken wij samen met boeren uit de regio. Hierdoor krijgt de boer een eerlijke prijs, betaalt u niet veel voor uw dagelijkse boodschappen en worden de kwaliteit (streek)producten duurzaam aan de winkels geleverd. Bij een aantal winkels is zelfs een Agrisneltank bezinestation te vinden. Daarnaast onderscheidt Agrimarkt zich van andere supermarktorganisaties door een verrassend groot assortiment tuin en dier. Oftewel, een begrip in de regio!

Vereisten

Jouw boodschappenlijstje

Je ben toe aan een volgende stap in je carrière bij een succesvolle en vooruitstrevende supermarktorganisatie. 

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig taken kan uitvoeren, maar ook sociaal in groepsverband kan werken.

Verder ben je nauwkeurig en accuraat en iemand die actief meedoet en bijdraagt in soepel lopende processen.

 

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via de button. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Coen Gelijns (iRecruiter) op nummer 076-7002090 (niet bereikbaar op woensdag).

 

iRecruit verzorgt dit wervingsproces.