Corporate Recruiter bij iRecruit in Breda

 • iRecruit
 • Breda, Nederland

Corporate Recruiter bij iRecruit in Breda

Omschrijving

Van een volledig RPO opzetten en uitvoeren voor een snelgroeiende machinefabriek tot het vinden en binden van een accountmanager voor een bierproducent en het bedenken en uitvoeren van een (online) wervingscampagne voor een zorginstelling. Niet puur cv’s doorschuiven, maar echt toegevoegde waarde leveren aan een grote diversiteit aan klanten met net zo veel verschillende vacatures. Met jouw passie en talent voor recruitment en je oprechte interesse voor het verhaal achter de vraag weet je van elke opdracht een succes te maken!

 

Jouw functie als (Corporate) Recruiter  

Als corporate recruiter bij iRecruit help en ondersteun jij klanten met allerlei vraagstukken rondom recruitment. Dit kan zijn het vervullen van een (of meerdere) vacature(s), arbeidsmarktcommunicatie, recruitmentprocessen inrichten, adviseren over recruitmentsystemen etc.

Een korte samenvatting van de werkzaamheden:  

 • Na een persoonlijke inventarisatie van het recruitmentprobleem bij de klant adviseer je over het te volgen traject;
 • Je (her)schrijft vacatureteksten, start de wervingscampagne en screent de sollicitaties; 
 • Je zoekt en benadert geschikte kandidaten online;  
 • Je voert samen met je klant de 1e sollicitatiegesprekken en begeleidt het vervolgtraject;
 • Je administreert en bewaakt het volledige proces in ons ATS (Recruitee). 

Vereisten

Wie zijn wij?  

iRecruit is een jonge, flexibele en enthousiaste club met een eigenwijze en eigentijdse dienstverlening: Recruitment as a Service voor het MKB. Onze openheid en transparantie zie je terug in onze profilering naar de markt: als tijdelijke collega van onze opdrachtgever werken we altijd vanuit zijn naam en faam. Bij ons dus geen anonieme vacatures of cv-verkoop vanuit een kandidatenbestand. Deze klantgerichtheid zorgt er voor dat we elke opdracht die we aannemen ook invullen: 100%. Hierdoor ligt onze prijs, die is gebaseerd op het daadwerkelijk aantal besteedde uren, een stuk lager dan gebruikelijk. Hiermee dagen wij de traditionele werving & selectiemarkt uit!

Kijk vooral ook even op onze website!

 

Dit bieden wij 

Afwisseling in klanten, opdrachten en uitdagingen. Flexibiliteit in werktijden. Een informele en open cultuur: je kunt bij ons volledig jezelf zijn.

 

Jouw profiel: 

Je deelt onze passie voor recruitment: je gaat niet voor de eerste, maar voor de bèste invulling van een vacature. Bij twijfel adviseer je ‘nee’ en zet je net dat creatieve stapje extra om je klant alsnog te verbazen met een betere oplossing voor de lange termijn. Je weet wat het verschil is tussen corporate recruitment en werving en selectie en handelt daar ook naar. Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden: 

 • Je hebt minimaal 3 jaar recruitment ervaring: corporate of aan bureauzijde; 
 • HBO-werk en denkniveau;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met technische en/of IT vacatures;
 • Je bent communicatief zeer sterk; 
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Breda. 

Word jij onze nieuwe collega?

Als je net zo enthousiast bent over recruitment als wij, solliciteer dan nu! 

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Frank Ingenbleek via frank@iRecruit.nl of op nummer 06-43230578.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!