Commercieel Manager bij Secure Logistics in Barendrecht

  • Secure Logistics
  • Barendrecht, Nederland

Commercieel Manager bij Secure Logistics in Barendrecht

Omschrijving

Nieuwe markten aanboren, een strategisch commercieel beleid creëren en verkoop doelen halen samen met je team, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ‘speeltuin’  van de functie van commercieel manager bij Secure Logistics in Barendrecht.

Jouw uitdagingen als Commercieel Manager

Als commercieel manager draag je zorg voor het opstellen en implementeren van het commerciële beleid, resulterend in gerichte marktbewerking en verkoopplannen. Je volgt de ontwikkelingen, regelgeving en trends in de markt, houdt contact met vaste relaties in jouw keyaccounts voor inventarisatie van klantbehoeften en wensen en stemt onze producten en dienstverlening daarop af. Verder bewaak je interne processen en geef je richting aan dienst- en productontwikkeling. Daarnaast ben je in staat om onze producten en diensten te introduceren in (voor ons) nieuwe markten.

Je creëert met je team en de marketingcommunicatie specialist nieuwe ideeën en kansen. Deze weet je om te zetten in realistische plannen die waarde toevoegen voor de relaties van Secure Logistics. Met jouw sterke analytische en cijfermatige eigenschappen weet je de juiste KPI's te definiëren en -hierop sturend- samen met je team het optimale resultaat neer te zetten. Daarnaast ben je zelf ook veel aanwezig bij klanten en bouw je ook je eigen portfolio op. Je bent “hands on” betrokken bij het gehele verkooptraject vanaf het eerste contact tot aan de oplevering.


Dit is jouw toegevoegde waarde!

Je beschikt over een brede scala aan vaardigheden. Zelf ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met strategische klanten. Ook ben je het eerste aanspreekpunt op netwerkbijeenkomsten en beurzen. Vanzelfsprekend zijn je communicatie skills van een hoog niveau. Een ander belangrijk element is coachend leidinggeven. Hiermee weet je de beste kwaliteiten in mensen naar boven te halen. Je geeft leiding aan de commerciële afdeling (2 personen) en jij bent de verantwoordelijke voor het gezamenlijk behalen van de gestelde doelen. Hierbij neem je zelf het initiatief en laat je jouw creativiteit de vrije loop!

Daarnaast beschik je over:

  • HBO+ of academisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van verkoop van software oplossingen;
  • Kennis en ervaring op het gebied van Identity and Access Management (IAM) is een pré;
  • Kennis en ervaring op het gebied van Identity Governance and Administration (IGA) is een pré.

Vereisten

Dit hebben wij jou te bieden

Kom je bij Secure Logistics werken, dan kom je terecht in een werkomgeving waarin er ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je salaris zal variëren tussen de €4000,- en €5000,- euro per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring (op basis 40 uur per week). Daarnaast bieden wij jou goede secundaire voorwaarden een informele werksfeer en een gezellig team van collega’s.


Dit is Secure Logistics

Al sinds 2003 zijn wij pionier op het gebied van privacyproof identiteits- en toegangsmanagementoplossingen. Onze XS-ID’s versnellen fysieke en online (toegangs)processen gemiddeld 60%. Privacy-by-mindset is onze bedrijfsfilosofie. Dagelijks vertrouwen 7.300 bedrijven uit 33 landen met duizenden werknemers op de efficiënte en veilige gegevensuitwisseling via de XS-ID. Bij 90 bedrijven in drie landen wordt de XS-ID geaccepteerd. En elke week sluiten er nieuwe bedrijven aan.


Jouw toekomstig collega Robin Arends (HR-Adviseur) zegt het volgende over Secure Logistics: ''Secure Logistics is een hecht, bijna familiair, team die samen op een zeer gedreven en creatieve manier aan een kwalitatief hoogstaand product en dienstverlening werken!''


Kom jij ons team versterken?

Word je uitgedaagd door deze functie? Klik dan op onderstaande button. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door! Vragen? Neem dan contact op met onze iRecruiter Coen Gelijns, telefoonnummer: 06 18 439 717.