Bouwkundig tekenaar / BIM-modelleur bij Inteco in Boxtel

 • Inteco
 • Boxtel, Nederland

Bouwkundig tekenaar / BIM-modelleur bij Inteco in Boxtel

Omschrijving

IntecoIs jouw passie het uitwerken van 3d modellen? Volg je de ontwikkelingen van Autodesk op de voet en sta je te springen ze toe te passen? Wil je nog beter worden dan je nu al bent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie als BIM-modelleur / Bouwkundig tekenaar
Ter versterking van de afdeling projectuitvoering en engineering zijn wij op zoek naar een

Bouwkundig tekenaar / engineer.

Je werkt aan de BIM-modellen van een van onze mooie, grote en uitdagende projecten. Je zorgt voor het modelleren van de klimaatplafonds in een 3D-model, hiervoor werk je met Revit. Je verzorgt de indelingstekeningen van de installaties en je hebt contact met de werktuigbouwkundig installateur over hydraulische berekeningen.

Vereisten

Jouw profiel

 • Je hebt met veel plezier en enthousiasme je MBO of HBO opleiding werktuigbouwkunde, installatietechniek of bouwkunde doorlopen; 
 • Je hebt een sterke interesse in Autodesk producten (o.a. Revit en Inventor) en volgt op de voet nieuwe ontwikkelingen in het werkveld; 
 • Je bent nieuwsgierig om nieuwe tools toe te passen en kan je enthousiasme hiervoor overbrengen aan je collega’s; 
 • Je bent flexibel, accuraat, een teamspeler en communicatief sterk; 
 • Je weet deze eigenschappen goed in te zetten bij het dagelijkse contact met je klanten én collega’s; 
 • Je bent leergierig ingesteld waardoor je steeds uitdagingen creëert en plezier ervaart in je werk. 

Wie zijn wij


Werken aan klimaatoplossingen voor onze klanten, samen met andere experts. Dat is werken bij Inteco. Een team van betrouwbare, eerlijke en deskundige medewerkers waar klanten met vertrouwen hun maatwerk projecten aan uitbesteden. Een constante uitwisseling van kennis, inspiratie en ervaring met als doel de verwachtingen van klanten keer op keer te overtreffen. Inteco realiseert maatwerk klimaatoplossingen en maakt daarbij gebruik van klimaatplafonds, inductie-units en hybride plafonds. Van adviestraject, ontwikkeling, engineering, projectmanagement, productie, installatie tot aan de nazorg. 


Bij Inteco werken 50 collega’s verspreid over verschillende afdelingen en landen. Inteco kent een open cultuur waar medewerkers zich vrij en gewaardeerd voelen. Alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zijn aanwezig; opleidingen, kennismiddagen en onze ‘Samen Werken Aan de Toekomst –sessies’. Door je verantwoordelijkheidsgevoel, passie en leergierigheid weet je de gecreëerde kansen ook daadwerkelijk te benutten. Denk jij out of the box en heb je oog voor de klant en je collega? Kom maar op!

Meer informatie over Inteco en je toekomstige collega’s kun je vinden op www.inteco.nl


Wij bieden

 • Om te beginnen een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Daarnaast hanteren we flexibele werktijden. We vinden het prettig als je overdag op kantoor bent maar of je vroeg start of juist wat langer wilt blijven laten we aan jou. Een optimale balans tussen privétijd en werktijd vinden we belangrijk;
 • We zijn een organisatie die in beweging is en die vooruit wil. In alle opzichten. We hanteren LEAN methodieken, maken VSM modellen en houden SWAT middagen. Kijk maar eens op de nieuwspagina van onze website;
 • Wil je groeien? Wij geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Cursussen, congressen en opleidingen volgen is altijd mogelijk. Kortom alle kansen om nog beter te worden dan je nu al bent!
 • En tenslotte natuurlijk een leuk team met enthousiaste collega’s. Vriendelijk, motiverend, bereid om je iets uit te leggen, bij elkaar voor de vrijdagmiddagborrel… successen vieren wij samen!

Solliciteren

Word je uitgedaagd door deze functie? Klik dan op onderstaande button.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door!

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Frank Ingenbleek, recruiter a.i. op nummer 06-43 23 05 78

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

iRecruit verzorgt de werving!