AV-technicus bij Allinco VCS in Breda

  • Allinco VCS
  • Breda, Netherlands

AV-technicus bij Allinco VCS in Breda

Omschrijving

allinco vcs

Wij dagen je uit om je kennis op het gebied van Audiovisuele technieken, gecombineerd met IT, bij ons te specialiseren! Wij werken altijd met de allernieuwste en innovatiefste oplossingen: digi-scrumborden, SMART Boards voor zowel bedrijven als scholen, Room Control Systems, Videoconference oplossingen voor oa Skype For Business etc.  

 

Dit wordt jouw uitdaging

Onze klanten bevinden zich door heel Nederland, dus je werkt vaak zelfstandig vanuit huis. Klanten zijn voornamelijk overheden, onderwijsinstellingen en groot zakelijke bedrijven die een oplossing zoeken voor hun vergaderruimte(s). Jij levert onze systemen op bij deze klanten en instrueert ze in het technisch gebruik ervan. Je installeert ook de bijbehorende software op de pc van de klant en zorgt ervoor dat alles werkt. Soms zal je ook op pad gaan voor het verrichten van service/reparaties.

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel: jij bent ons visitekaartje op locatie, dus je bent altijd bereid een stap extra te zetten voor een tevreden klant.

 

Dit zegt je toekomstige collega Ralph over deze functie:

“ In deze leuke baan kom je bij veel verschillende klanten die je allemaal blij kunt maken met de beste oplossing voor hun probleem. De complexe integratie tussen techniek en it (waarin we voorop lopen in de markt!) maakt het extra uitdagend. We werken in een klein, gedreven team met korte lijnen, waarbij jouw mening telt en waarin ambitie wordt beloond.” 

Vereisten

Dit bieden wij

Een jonge, groeiende organisatie met veel vrijheid, zowel om te experimenteren als ook om te falen. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit, zowel bij onze klanten als bij onze collega’s: we bieden je daarom graag ruimte voor ontwikkeling.

We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt: daarom is ons pand modern ingericht, voorzien we in de broodnodige vitaminen en maken we ruimschoots tijd voor ontspanning en gezelligheid!

 

Dit neem jij mee

Je past bij ons als je een open, enthousiaste en eerlijke persoonlijkheid hebt. Je bent ook flexibel en niet vies van een geintje op zijn tijd. Je wil je graag ontwikkelen. Op je cv staat:

  • Minimaal een opleiding op MBO-3 niveau (electronica/electrotechniek/IT);
  • Een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Kennis van Room Control Systemen (AMX/Crestron/Neets) is een grote pré;

Dit zijn wij

Allinco VCS is gevestigd in een mooi pand nabij het centrum van Breda en van alle gemakken voorzien.

Samenwerken: dat is het waar het bij ons om draait! Zowel intern als extern: we leveren totaaloplossingen voor effectief en visueel samenwerken.

We zijn een kleine organisatie met grote ambities! We zijn erg gedreven en trots op de producten die we verkopen. We zijn een hecht team. We helpen elkaar waar we kunnen en komen met ideeën hoe we zaken of onszelf kunnen verbeteren. Hier is ook alle ruimte voor en wordt ook heel erg gewaardeerd. Successen worden samen gevierd! 

Meer informatie over ons kun je vinden op: https://www.smartboard.nu

  

We ontvangen graag je sollicitatie!

Stuur je cv en motivatie via de sollicitatiebutton of via deze link. Voor vragen kun je contact op nemen met onze iRecruiter Frank Ingenbleek (06-4323 0578).