Allround onderhoudsmonteur bij Eijssen Dairy in Maastricht-Airport

  • Eijssen Dairy
  • Maastricht-Airport, Nederland

Allround onderhoudsmonteur bij Eijssen Dairy in Maastricht-Airport

Omschrijving

Ga jij ervoor zorgen dat onze witte motor blijft draaien? Je hebt als allround onderhoudsmonteur de verantwoordelijkheid om het gehele zuivelproces probleemloos te laten verlopen. Van de koe in de wei tot aan de zuivelproducten in de verpakking. En dat allemaal op onze eigen manier!


Dit ga je doen als allround onderhoudsmonteur

Als allround onderhoudsmonteur bij Eijssen Dairy word je op allerlei mogelijke manieren uitgedaagd. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk in het teken staan van het onderhouden en optimaliseren van onze machines, processen en bedrijfsinstallaties. Wanneer er sprake is van een storing bij één van onze machines, zorg jij ervoor dat deze op een snelle en efficiënte manier wordt verholpen. Je doet verbetervoorstellen voor machines, processen, besturing en onderhoud, om de kwaliteit te verhogen.


Hier komen een aantal andere belangrijke zaken bij kijken, zoals het naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid (ARBO, milieu, HACCP en Hygiëne) tijdens het werk en het administratief verwerken van verrichte werkzaamheden in een geautomatiseerd systeem. Al met al een veelzijdige functie met genoeg kansen en mogelijkheden!

Wie zijn wij?

Uw ideale partner in zuivel, dat zijn wij. Eijssen Dairy B.V., gevestigd in Maastricht-Airport, is sinds 1980 de ideale partner op het gebied van zuivel. Wij beheersen de gehele keten van koe in de wei tot het eindproduct in de verpakking. Op deze manier kunnen wij aan alle eisen voldoen. Onze belangrijke pijlers zijn: innovatief bezig zijn, slim pionieren en inspireren. Daarnaast zijn al onze producten gemaakt van 100% natuurlijk ingrediënten. Wij streven daarbij naar een zo goed mogelijke balans tussen smaak, kwaliteit, respect voor dieren en de wereld om ons heen!

Dit bieden wij

Je komt in een warm bad terecht bij het internationale familiebedrijf Eijssen Dairy. Bij ons maakt het niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, talent wordt altijd gewaardeerd. Wij bieden interne scholing aan en een hoop andere doorgroeimogelijkheden. We willen samen beter worden en ook jij hebt daar een belangrijk aandeel in! Het salaris voor deze functie varieert tussen de €2400,- en €3000,-, inschaling op basis van kennis en ervaring. Daarnaast is het secundaire arbeidsovereenkomstenpakket prima geregeld, hierin vallen onder andere: toeslag diensten, bonussen, eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding, conform aan de cao-zuivelindustrie. 

Vereisten

Jouw profiel

Als allround onderhoudsmonteur bij Eijssen Dairy is het van belang dat je nauwkeurig en accuraat bent. Je hebt het vermogen om analytisch en oplossingsgericht na te denken. Ook beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je een echte teamplayer, die zich graag blijft ontwikkelen.

  • Afgeronde MBO+ opleiding richting Mechatronica of Werktuigbouw;
  • Ervaring/ interesse op het gebied van TIG-lassen;
  • Basiskennis van elektrisch/mechanisch tekenen, PLC besturingen, ERP besturingen en robots;
  • Bereidheid om in 2 ploegendiensten werken en eventueel consignatiediensten te draaien.


Word jij onze nieuwe collega?

Word je uitgedaagd door deze functie? Klik dan op onderstaande button. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur dan deze vacature door! Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Coen Gelijns, onze iRecruiter a.i. op nummer 06-18 43 97 17.