Afdelingsmanager kruidenierswaren bij Agrimarkt in Terneuzen

  • Agrimarkt
  • Terneuzen, Netherlands

Afdelingsmanager kruidenierswaren bij Agrimarkt in Terneuzen

Omschrijving

Agrimarkt

Je ben er vast wel eens geweest…. Agrimarkt is namelijk een begrip in de regio. Onderscheidend door middel van bekwame en vriendelijke medewerkers, een groot en verrassend assortiment, mooie verse streekproducten en dat voor een uiterst scherpe prijs. Daar mag je trots op zijn!

 

Jouw functie

In onze kleine, laagdrempelige en familiaire organisatie is het belangrijk dat je ten alle tijden klantgericht te werk gaat, want bij Agrimarkt staat de klant centraal.

Je hebt een breed scala aan taken. Je bent medeverantwoordelijk voor het beheren van alle houdbare artikelen, inclusief een breed assortiment diervoerding en non-food. 

Een greep uit jouw dagelijks takenpakket: 

  • Beheren van voorraden in automatische voorraadsystemen;
  • Wijzigen van prijzen in de winkel;
  • Indelen van schappen;
  • Verwerken van bestellingen voor klanten;
  • Assortiment indeling van de winkelfolder;
  • Roosters beheren.

De afdelingsmanager kruidenierswaren is onderdeel van het managementteam van de winkel. Je werkt samen met de winkelmanager, afdelingsverantwoordelijken (managers), eerste verkopers en vulploegen. Hierbij is het van belang dat je jouw sociale en leidinggevende kwaliteiten inzet en de medewerkers steeds beter probeert te maken en te enthousiasmeren. 

Kortom een veelzijdige functie met een hoop verantwoordelijkheid en uitdaging. 

 

Wij bieden

Agrimarkt biedt jou een leuke en uitdagende baan in een familiaire en hardwerkende omgeving. De salariëring en de arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO levensmiddelen geregeld. Bovendien zijn er interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook krijg je bij Agrimarkt de kans om door te groeien in de organisatie. Deze functie is op basis van 37 werkuren in de week.

 

Dit is Agrimarkt
Agrimarkt is ontstaan vanuit de boerencoöperatie CZAV (Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging U.A.). Wij zijn gegroeid tot een succesvolle en vooruitstrevende supermarktorganisatie, gevestigd in verschillende steden in Zuidwest Nederland. Agrimarkt wordt gezien als een gewone supermarktketen met een breed scala aan producten en daarnaast een aantal onderscheidende elementen. Zo werken wij samen met boeren uit de regio. Hierdoor krijgt de boer een eerlijke prijs, betaalt u niet veel voor uw dagelijkse boodschappen en worden de kwaliteit (streek)producten duurzaam aan de winkels geleverd. Bij een aantal winkels is zelfs een Agrisneltank bezinestation te vinden. Daarnaast onderscheidt Agrimarkt zich van andere supermarktorganisaties door een verrassend groot assortiment tuin en dier. Oftewel, een begrip in de regio!

Vereisten

Jouw boodschappenlijstje

Je hebt een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie of bent toe aan een volgende stap in je carrière.

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig taken kan uitvoeren, maar ook sociaal in groepsverband kan werken. Tevens is het van belang dat je beschikt over leidinggevende capaciteiten en analytisch vermogen. Verder ben je stressbestendig, initiatiefrijk, klantgericht en kun je goed plannen en organiseren.

 

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel maken we graag kennis met je! Solliciteren kan via de button. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Coen Gelijns (iRecruiter) op nummer 076-7002090 (niet bereikbaar op woensdag).

 

iRecruit verzorgt dit wervingsproces.