Advocaat-medewerk(st)er insolventierecht bij Turnaround Advocaten in Best

  • Turnaround Advocaten
  • Best, Netherlands

Advocaat-medewerk(st)er insolventierecht bij Turnaround Advocaten in Best

Omschrijving

Voel jij je thuis op het gebied van insolventierecht? Voel jij je thuis bij een gespecialiseerd en kleinschalig kantoor? Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Lees dan even verder! 

 

Jouw missie

Bij Turnaround Advocaten specialiseer jij je op het gebied van insolventierecht / ondernemingsrecht. Dit doe je op een veelzijdige manier, door een eigen draai aan zaken te geven. In eerste instantie voer je de procedures voor bedrijven en ondernemers. Ook geef je advies over contracten en algemene voorwaarden. Daarnaast adviseer je de ondernemer in het uitstippelen van een succesvolle strategie, om eventuele juridisch problemen te voorkomen. Gedurende dit proces geniet je van een hoop vrijheid. Dit houdt in dat je vaak op pad bent naar klanten, banken, ondernemers etc.. Tevens werk je ondersteunend mee in de insolventiepraktijk van de curatoren.

Vereisten

Dit zijn wij

In 2009 is Turnaround Advocaten ontstaan vanuit de gedachte om bedrijven en ondernemers niet alleen te helpen in moeilijkheden, maar ook te adviseren om problemen te voorkomen en een succesvolle koers te (blijven) varen. Wij denken met de ondernemer mee. We zijn een kleinschalig gespecialiseerd kantoor met een informele sfeer.

Hierbij maken wij gebruik van drie belangrijke kernwaarden. Ten eerste vinden wij het belangrijk dat we te allen tijde toegankelijk zijn. Bij ons geen duur kantoor en moeilijke woorden. Ten tweede doen we er alles aan om het beste resultaat voor onze cliënten te behalen. Ten derde zijn wij snel, accuraat en betaalbaar.

Wij staan achter onze cliënten!

 

Dit bieden wij

Binnen ons team van experts zijn de lijntjes kort en staan we altijd voor elkaar klaar. Er hangt een prettige en informele werksfeer op kantoor. Het salaris voor deze functie ligt tussen de €4500 en €5500 euro, inschaling op basis van kennis en ervaring. Ook wordt er gewerkt met een bonusstructuur. Daarnaast is het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket prima. 

 

Dit neem jij mee

Je bent een advocaat-medewerk(st)er met ongeveer 4 tot 7 jaar kennis van en ervaring in het goederen- en verbintenissenrecht (accent ondernemingsrecht). Je streeft altijd naar het beste resultaat voor de ondernemers en bedrijven. Naast dat je zelfstandig je taken efficiënt uitvoert, ben je een echte teamspeler. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je cliënten te allen tijde tevreden zijn. 

 

Interesse?

Ben je enthousiast over deze functie en kun je niet wachten om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Reageer dan met je motivatie en cv via het reactieformulier. Als je nog vragen hebt kun je contact op nemen met onze iRecruiter Frank Ingenbleek, telefoonnummer: 06-43 230 578.