Accountmanager Horeca voor Duvel Moortgat, regio Amsterdam

 • Duvel
 • Amsterdam, Netherlands

Accountmanager Horeca voor Duvel Moortgat, regio Amsterdam

Omschrijving

Duvel Moortgat

Wij zijn verschilmakers!

De combinatie van samen b(r)ouwen, hard werken en risico nemen heeft ertoe geleid dat de producten van Duvel Moortgat de hele wereld over zijn gegaan. Kwaliteit gaat bij ons voor alles! Naast de bekende Belgische bieren zoals Duvel, Vedett en Chouffe, behoren ook de bieren van brouwerij ’t IJ uit Amsterdam en een aantal Amerikaanse en Italiaanse bieren tot onze collectie. 

Onze organisatie kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid en passie, korte lijnen, schitterende merken die allen een eigen gezicht hebben en grote zelfstandigheid voor de medewerkers. We werken hard, maar durven ook te spelen en te vieren. 


Jouw brouwproces als Accountmanager Horeca

Ook zo bezeten van speciaal bier? Deze passie hoef je nu niet meer onder stoelen of banken te steken. Jij gaat er namelijk voor zorgen dat alle horecagelegenheden in en rond Amsterdam Noord jouw bezetenheid gaan overnemen

 

Je vergroot de aanwezigheid van onze merken en activeert de verkoop in het horecakanaal door onder andere de inzet van Point Of Sale materialen en promotiecampagnes. De werkzaamheden verricht je grotendeels zelfstandig vanuit je eigen huis en een (externe) materiaalopslag. De Salesmanager loopt regelmatig met je mee en je hebt 2-maandelijkse teammeetings met je collega accountmanagers (m/v) uit de overige regio’s (18x).  

 

Taken: 

 • Bezoeken van horeca-en sportgelegenheden en zorgen voor een goede presentatie van al onze merken door gebruik te maken van POS-materialen: glazen, viltjes, bierkaart, koelkasten, krijtborden, lichtreclame, etc;
 • Onderhandelen met de uitbaters over volumes, extra merken, etc;
 • Zorgen voor een goede, up to date CRM-database, inclusief assortiment, POS, concurrentie, sales;
 • Realiseren van investeringen in terrassen, parasols, luifels op de juiste (A)-locaties om onze producten te promoten. 

Vereisten

Jouw ingrediënten

Als lid van de Duvel Moortgat familie ben je niet alleen onderdeel van een passievol bedrijf, je straalt het ook uit. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat je een ondernemer met lef bent: je durft te kiezen en soms ook “nee” te zeggen. De vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt in deze solistische functie stimuleren jou om een stap extra te zetten.

 

Daarnaast:

 • Hbo-niveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring;
 • Je bent woonachtig in (de regio) Amsterdam Noord/Zaanstad/Purmerend en hebt een grote affiniteit met de horeca in deze regio;
 • Enkele jaren (solistische) verkoopervaring (binnen/buiten). Binnen de horeca is een pré;
 • Je bent in staat om actief en zelfstandig een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Je werkt daarbij vanuit huis;
 • Accuraat en volledig in het bijhouden van je administratie.


Jouw beloning

Wij bieden een informele werksfeer met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Het salaris voor deze functie ligt tussen de €2200 en €3400, inschaling op basis van ervaring. Het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. auto, bonusstructuur en regelmatig leuke activiteiten) is prima!

 

Deel je passie met ons! 

Ben je enthousiast over deze functie en kun je niet wachten om te starten? Reageer dan nù met je motivatie en cv via het reactieformulier. Als je nog vragen hebt kun je contact op nemen met onze iRecruiter Irma van der Made op telefoonnummer 06-2739 0051.

 

Sollicitatietip: ervaring leert dat deze vacature veel reacties oplevert. Onze strengste selectiecriteria zullen daarin regio en passie/motivatie zijn: doe er je voordeel mee!

 

Wij laten ons bij de werving voor deze vacature ondersteunen door iRecruit. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.